Aiemmin kirjoitin siitä, miten yrityksemme päästä syömään feijoadaa epäonnistui. Nyttemmin olemme kuitenkin onnistuneet yrityksessämme syödä brasilialaista kansallisruokaa ja nimenomaan lauantailounaalla.
Feijoada voidaan tarjota siten, että kaikki ainesosat ovat
yhdessä ja samassa padassa. Ravintoloissa on käsittääkseni kuitenkin yleisempää
se, että jokainen tekee erillisastioissa tarjolla olevista monenlaisista lihoista ja pavuista sekä lisukkeista omanlaisensa annoksen, jota höystetään sitten mm. riisillä.
Feijoadan liemi on mustaa ja annoksesta lautasella tulee
helposti melko hurjan näköinen. Tömäkän pataruuan kaverina oli meidän
testaamassamme ravintolassa kasviksia, vihanneksia ja erilaisia salaatteja.
Feijoada on tuhtia tavaraa: Pataruokalounaan jälkeen ei
ollut tarvetta edes iltapalalle, illallisesta puhumattakaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti